pondělí 6. srpna 2007

Skoroonline zpravodajství ze Sokolovského desetiboje

2.den
Sokolovský FFF desetiboj je za námi. Dees a lady koyama si to rozdávaly až dokonce, ale dees je přeci jen lepší běžkyně a tak nakonec díky 1500m dosáhla i těch 1500 bodů, které měla vysněné lady koyama. Ta skončila na 1400 bodech. Ale i tak je to zlepšení osobního rekordu o více než 500 bodů.
Koyamovi se nakonec podařilo Pavla (deesina přítele) porazit, alespoň v jedné z disciplín. V tyčce. Bohužel, i na patnáctistovce se koyama musel před Pavlem (který plánoval běžet na 5:45, ale nakonec běžel dááálekooo rychleji) sklonit, byť byl rozdíl mezi nimi jen 2,5 sec. Koyama si alespoň spravil chuť novým osobákem přes 2700 bodů a poražením svých oddílových spolubojovníků. Ti ale šli desetiboj úplně poprvé (stejně jako Pavel), a tak kdo ví, jak to bude napřesrok.
Kdo by chtěl zkouknout výsledky, může tady. Více o Sokolovském FFF desetiboji v příštím týdnu. A následuje ještě pár fotek.
O pády nebyla nouze ani mezi zkušenějšími desetibojaři
koyamas family

5 komentářů:

  1. Tak jsme trochu spaleni, lehce tuzi a tezce nevyspali (Pavel uz toho casu urcite v Londyne-vstavali jsme ve 4:25..), ale velmi spokojeni. Jeste jednou diky za super akci:-).

    OdpovědětVymazat
  2. Super akci dělají super lidi. Takže díky za to, že jste i vy (super lidi - však to máte i na tričku :) přijeli.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné výkony-gratuluju

    OdpovědětVymazat
  4. relativní vzdálenostKrásný report o dalším přátelském desetiboji.Je to poslední letošní veřejný desetiboj,nebo bude další v srpnu příštího roku ? Je to takový správný \"hec\",že bych do toho šel i bez \"přípravy\".

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle jsou jen dva krátké šoty. Ještě chystáme každý jeden delší článek, o tom jak jsme to viděli. (Doufám, že to ještě někdo bude číst. :) ) Honza - jedna z duší a jeden z mozků celého desetiboje - se dušoval, že příští rok už nic nebude, že raději pojedou na Slovensko, na nějaký běh do vrchu. Ale pak se zase mluvilo o tom, jak to udělat příště, kolik lidí je vlastně kapacitně možné zvládnout a já si myslím (a doufám zároveň), že příští rok desetiboj opět bude. Je to totiž ta nejlepší akce, jakou jsem kdy zažil (byť už letos neměla tu příjemnou komorní atmosféru). A to přesto, že ve srovnání se všemi ostatními akcemi mě asi nejvíc bolí.

    OdpovědětVymazat