čtvrtek 27. prosince 2007

PF 2008

...
Doufáme, že veselé byly vánoční svátky,
přejeme, ať Váš dech není nikdy krátký
a do nového roku
lehkost ve Vašem kroku,
hodně krásné dřiny,
kdy vyplaví se endorfiny
a štěstí víc než se vejde do jedné podkovy,
to vše a fůry zdraví Vám přejí .......(koyamas family :o)

10 komentářů:

  1. Veselé vánoční svátky,v obchodech zavládla nervozita a zmatky.Však u štědrovečerního stolu,byli jsme si blíže a více spolu.Stromek v barevném rouše, dárečků to němí svědek,tento zvyk miloval už můj praprapředek.V srdci radost v tváři smích,to děti venku jezdí na saních.V potu s radostí běží běžec Vánocům vstříc,co víc závěrem říct?Mějte se krásně ať zdravím oplýváte,ať endorfinem ukojeni s rytmem těla splýváte....(Jedna z mých slabších básní :-), berte s rezervou :-). )

    OdpovědětVymazat
  2. Vše nej do nového rokuHromadu medailí, spoustu osobních i jiných rekordů, mnoho vítězství a samozřejmě taky to štěstíčko, zdravíčko a moře lásky.Ve verších to bohužeů není, nějak mě to cukroví vyčerpalo a už mi to holt nemyslí...

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě to cukroví vyčerpalo v myšlení sory za do očí bijící chybu - němý /mladý/ ...

    OdpovědětVymazat
  4. ->Looney: Díky. Nemusí být veršované, hlavně že je upřímné.->vefis: Z chyby si nic nedělej, často se mi něco podobného povede taky. (Jo a na tu rezervu se musím jít podívat do auta, jestli jí tam máme. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Do nového roku hodně šťastných kroků!Ať se vám tolikrát daří,kolik je dnů v kalendáři.Abyste měli hodně sílybýt pokaždé první v cíli,běhejte a buďte zdraví, ať vás život stále baví.Těmito ne moc povedenými veršovánkami přeji vaší rodince opravdu šťastný a úspěšný rok 2008!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vše nejVeršovat neumím, tak pouze nepoeticky.Celé Koyamas family vše nej...nej...nej...nej...nej...nej...nej...nej...nej...nej...nej.................nej.nej.nejAmen, spad mi na klavesnici kamentak přece jen nějaký verš :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ->všem: Díky za přání!->rebecca: Já myslím, že se povedly.->dan67: Kde se vzal, tu se vzal klávesnici roztřískal. :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Celé rodině přeji neutuchající sportovní nadšení podepřené pevným zdravím a skvělými výsledky.

    OdpovědětVymazat
  9. do nového rokumnoho běžeckých kroků:))a zdraví, radost a štěstí pro celou famílii:)

    OdpovědětVymazat