neděle 27. dubna 2008

Oberelbe marathon

Vypadky v treninku + vedro jak v pr... + dalsi komplikace = daleko od 3:30, daleko od OR, nebezpecne blizko ke 4. Zdravi dosli.
[koyama]

8 komentářů:

  1. No jo - říkej si, že každý den není posvícení. Bude líp, uvidíš. Gratuluju k maratonu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem si říkal, že dneska byl maraton za trest. Já jsem si odtrpěl devítku po dvouhodinovém kole a měl jsem toho plné kecky.

    OdpovědětVymazat
  3. Vcera v protismeruVcera jsme tam s Milosem, Wittim a Jirkou bezeli v protismeru. Vedro bylo taky, ale prece jen o 4 st. mene, tak to jeste slo. Cas pod 4 v tomhle vedru docela ujde, tak neves hlavu, priste to bede lepsi.

    OdpovědětVymazat
  4. ->all: Hlavu nevěším, nejsem ani zklamaný. Z dokončení maratónu ani nemůžu být zklamaný. Jsem spíš na sebe naštvaný, že jsem nepřehodnotil svůj cíl a slepě vyrazil ke stíhání hranice 3,5 hodiny. Jenže pak nastoupil nejspíš drobný úpal či úžeh a já se začal s nauseou motat po trati a když se dostavily křeče s dehydratace, rozšířil jsem řady pochodujících. O tom všem ale snad už brzy v delším příspěvku. Možná budou i dva, protože je zapotřebí zmínit i některé další patálie, které maratónu předcházely.

    OdpovědětVymazat
  5. ->drakobijce: Čekal jsem Tě na trati v tom \"správném\" směru. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulace, každý zvládnutý maraton potěší ne? Také mě počasí dost děsí, doufám, že 11.5 bude zataženo teploty max. do 15 C.

    OdpovědětVymazat
  7. No jo, ne každý maraton vyjde, o tom už něco vím:-) Škoda, že se nedá běhat rozumně maraton každý týden, že? I když pak by to asi nebylo tak napínavé. Tak to prostě vyjde na podzim.

    OdpovědětVymazat
  8. ->Aldaman: Potěší není zrovna úplně to správné slovo, :o) ale vzhledem k tomu, že jsem na začátku roku žádný neplánoval, je tenhle jaksi nad plán. :o)->vl001: Tenhle se (nevy)šel dokonale. :o) Na podzim? Ještě uvidím. Asi bych potřeboval, aby mi startoval za barákem. :o)

    OdpovědětVymazat