čtvrtek 18. října 2007

Dementi

Při psaní následujících řádků se budu cítit asi trochu schizofrenně, ale budiž... ;o)
Po přečtení článku o Matoušovo prvním závodu - Běhu Smolnickým kopcem v Chodově, musím vyvrátit (v některých případech možná potvrdit) několik informací v něm uvedených.
1. Vodič vede, netáhne. To by byl potom tahač. :o)
2. Ano, foťák jsem doma zapomněl, ale maminka stihla zajistit mnohem kvalitnějšího fotografa. :o)
3. Kdyby koyama-boy nezkoušel běhat mimo trať a nepředváděl vztekací scény, mohl mít daleko kvalitnější čas. (Pravda, v pořadí by ho to asi neposunulo.) :o)
4. Stovka pod minutu a půl ve věku pod rok a půl vůbec není špatná. :o)
A teď k mému výkonu:
5. Skoro poslední jsem rozhodně nebyl. Jen v mé kategorii byli za mnou dva běžci a v mužích absolutně jse skončil 21. z 28.
6. Běhá mi to špatně, ale rozhodně bych to necharakterizoval slovem vůbec. Ode dna jsem se nejspíš (doufám) odrazil. Za svým nejhorším časem jsem zaostal o 2,8%, kdežto v Jáchymově (kde byla sinusoida pravděpodobně v nejnižší fázi) to bylo 4,3%.
7. Není pravda, že jsem běžel čím dál tím pomaleji. Naopak mě po dlouhé době potěšil negative split, když jsem v každém ze tří kol o něco málo zrychlil. První kolo 8:59, druhé kolo 8:53 a třetí kolo 8:30.
Fotky ze Smolničáku: Ultrasport Sokolov, AK Sokolov a ŠAK Chodov.
koyama

2 komentáře:

  1. Nic si z toho nedělej, syn chce být vždy ve všem před jeho rodičema, soutěživost je zdravá. Tvůj běh je určitě lepší než můj :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nechtěl být před taťkou. Já jsem chtěl naopak, aby on byl přede mnou a pořádně táhl. :D

    OdpovědětVymazat