neděle 30. března 2008

PůlPIM: Jen čísla

Zatím jen trocha čísel.
diplom půlPIM

16 komentářů:

  1. Taky gratuluji. Je to sice pár minut za osobáčkem, ale není to snad poslední letošní 1/2 maraton?

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za gratulace.->milan: Není. V nejbližší době Pardubice. Ty ovšem o něco pomaleji než maratónským tempem. A potom Plzeň, ale ta by měla být zase týden po maratónu (jestli se k němu ve zdraví dohrabu), takže z toho asi taky nic moc nebude. Prioritou ovšem pro mě letos je (kromě maratónu) hodinovka. Letos musí těch 14km padnout, i kdybych měl objezdit všechny hodinovky v okruhu 150km! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Pardubice jsou asi rychlejší než Praha. Za 4 týdny se ještě dá dost zlepšit. Aspoň já na to spoléhám před Olomoucí. Stačí pravidelně 3x týdně běhat...

    OdpovědětVymazat
  4. Ovšem já mám těsně po nich naplánován maratón. Takže do Pardubic jedu hlavně proto, že už si to slibuji tři roky a pojmu je jako poslední \"dvacetikilometrový\" klus před maratónem. Takže kdyby chtěl někdo vodiče na čas těsně pod 1:50, můžu to zkusit. :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Milan: bohužel, Pardubice jsou jen 3 týdny po Pze, takže se toho moc zlepšit nedá:-( Naštěstí týden před nima máme hodinovku a běh Bezručovým údolím, což je ideální trrénink. A jestli jsou rychlejší, to bych měl fakt radost. Možná by to i šlo (1:15).

    OdpovědětVymazat
  6. Hustey: chápu, že pravidelně trenující běžec v plné formě za poslední 3 týdny formu příliš nevylepší.My, co máme letos naběháno 340 km s mnoha výpadky, máme (poslední) šanci na slušné zlepšení. :-))Takže to bude dost individuální.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to se třeba potkáme na hodinovce v Jihlavě, taky bych tam chtěl běžet přes 14, jen musíš zvýšit limit 150km:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak daleko je Jihlava od Dolní Moravy? 6.9. bych tam chtěl běžet Mistrovství světa. Možná by se to zvládnout dalo. :o) Na druhou stranu je 3.9. Tartanová hodinovka v Praze. Kdo ví? Třeba si těch čtrnáct zaběhnu už na jaře nebo začátku léta a nebudu muset tohle dilema řešit.

    OdpovědětVymazat
  9. No je to 215km. A jestli jsi myslel časově, tak to je v pátek 5.9. odpoledne, takže do Mistrovství světa budeš jako rybička:-)

    OdpovědětVymazat
  10. 215 km to je ale přes Brno, ne? Já na internetu naměřil 168km. Ať tak či tak to ale vychází přes 3 hodiny jízdy.

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, přes Brno, já bych rozhodně tímto doporučeným způsobem i jel. To vypadá vážně:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Vážné to není, ale úvaha zůstává. :o) Zvlášť když na MS si pojedu jen pro medaili... Tedy tu účastnickou. :o) Ale jak říkám: Doufám, že na podzim už budu mít splněno. 14 kilometrů v hodinovce totiž pro mě začíná být takovou malou noční můrou.

    OdpovědětVymazat
  13. Doufám, že (kdybych se případně rozhodl pro Jihlavskou hodinovku) největší parkoviště v ČR bude zrovna průjezdné. :o)

    OdpovědětVymazat