úterý 15. září 2009

Kladenská stovka II

Jen krátce. Opět jsem se proběhl po dráze na kladenském Sletišti.
Běhá se na ní dobře, protože je od Šéby a dalších pěkně prošláplá.
No, ale nebudu dlouho chodit kolem horké kaše. Taťkovo ruku už nepotřebuju, stejně mě akorát brzdila. Sice jsem podle taťky zaspal na startu, ale co? Usain s tím míval taky problémy. Na to, že netrénuju jsem udělal slušný pokrok. Umístění mám sice horší než loni, ale zredukování času o více než čtvrtinu překvapilo i taťku. Čekal ode mě prý čas mezi 40  a 45 vteřinami a dlouho nemohl uvěřit pohledu do výsledkovky (a to v ní původně u mě svítil čas 28,3). Když se mě nějací dospělí (asi taky běžci, když to bylo na běžeckých závodech) ptali, jestli jsem vyhrál a já přikyvoval, taťka to vyvracel. Ale vždyť se podívejte do výsledkovky. Kategorii M 0-3 jsem jasně vyhrál. Takže, jak že jsem nevyhrál, tati?
A kdyby se mamka snažila tak jako já a dokázala se oproti loňskému času zlepšit tolik co já, mohla by klidně prohánět českou špičku. Ještě mají ti mí rodiče co dohánět. Jak to říká ten jeden triatlonista z Moravy? Jsem prostě dobrej. Nejspíš budu běžec. 37,9 je pěkný čas.
Výsledky.
koyama-boy

8 komentářů:

  1. Jezdím. Zatím ale pomaleji než běhám. Moc mi to nejde, nejspíš budu po taťkovi.

    OdpovědětVymazat
  2. Taťka je furt samá výmluva. Vezmi si příklad z maminky - kolo netrénuje a přesto na něm v klidu 180km ujede. Ještě plavání a bude to :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No v bazénu si spíš hraju. On mě nemá, kdo plavání naučit, protože do bazénu chodím s taťkou a to je spíš neplavec.

    OdpovědětVymazat
  4. Himlhergotkrucajselement!!! Tak když se něco daří, tak já v tom nemám prsty ani trošku, ale když něco nejde, tak za to můžou moje geny? Že já tady tu diskusi zavřu!?

    OdpovědětVymazat
  5. Stačí příští rok dát Otrokovice Dáše po boku a nemusíš nic zavírat :-) Skoroneplavců tam bývá spousta :-)

    OdpovědětVymazat
  6. koyama-boyi, to že je taťka mírně slabší plavec, neznamená, že Tě nemůže naučit dobře plavat. Legendární přerovský trenér pan Frgal vychoval v Přerově řadu vynikajících plavců, ač s trénováním začal až na stará kolena a plavat se nenaučil nikdy. Takže poslouchej tátu, ten je v teorii taky daleko:-)

    OdpovědětVymazat