středa 22. prosince 2010

Koyama je....

....na My Treneeku.
Ano. Je to tak. Opět jsem posbíral odvahu přiznávat se k tomu, jak moc (ne)trénuju. :)  Kdyby to čistě náhodou někoho zajímalo, najde úplně na konci našeho blogu výcuc z mého Treneeku zároveň s odkazem na kompletní deník.

koyama



9 komentářů:

  1. Že ty chceš také vysokou návštěvnost? ;oD

    OdpovědětVymazat
  2. Running Village Metrosexual22. prosince 2010 v 18:16

    Tolik?Ty jo, vždyť ty běháš skoro každý den.Já kdybych měl tolik naběháno, tak jsem absolutně happy :-)Dneska jsem se zaregistroval na pražskou jarní dvojkombinaci. Takže motivace bude.

    OdpovědětVymazat
  3. s0c: Taky by se to tak dalo říct. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já: O návštěvnost mi nejde, chtěl bych být nejlepší v Žebříčku spáčů :), ale to bych potom nic jiného nestihl. :)Ale vážně - dost dlouho jsem uvažoval, jestli na sebe takhle upozornit. Docela nerad chodím s kůží na trh.

    OdpovědětVymazat
  5. RVM: No vidíš, a přesto forma nějak neroste. Jestli ono to nebude tím, že mezi během se mi podobnými barvami kamufluje chůze. :)A motivaci zatím taky nějak nemám. I půlka se mi zdá příliš dlouhá, navíc ta pražská už i příliš drahá - to snad raději někam do ciziny.

    OdpovědětVymazat
  6. jsem prvně zapomněla napsat ;o) Byl to pokus o vtip s ohledem na to, co za obvinění tam tento týden proběhlo ohledně návštěvnosti na mém účtu :o)Krásné a klidné svátky

    OdpovědětVymazat
  7. Já vím, došlo mi to. Celou kauzu jsme zpovzdálí sledoval. A co k tomu říct? Jako jsou mezi námi lidé, které z kosmu sledují mimozemské bytosti, tak je mezi námi i kur. :DA kdo ví? Třeba taky někoho časem namíchnu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na mytreneeku je skoro každej :-) Není nad to si občas přečíst km a komentáře eliťáků, rozhodně schvaluju!

    OdpovědětVymazat