úterý 27. listopadu 2007

Přispěli jsme...

...více než třiceti fotografiemi do turistické publikace "Sokolovsko - turistická destinace budoucnosti."

Kniha Sokolovsko - Turistická destinace budoucnosti

Kniha Sokolovsko - parky

Kniha Sokolovsko - cyklostezky

Kniha Sokolovsko - vodácká turistika

Kniha Sokolovsko - hradní stezka

Kniha Sokolovsko - tiráž
Jelikož je to (až na nějaké ty články v tisku, jednu povídku v časopise a rozhovor na behej.com :o) náš první autorský počin, jsme na něj náležitě hrdí. Proto je tento příspěvek vytvořen podle hesla: "Pochval se! Nikdo jiný to za tebe neudělá." ;o)
(Mimochodem, vodácké a cykloturistické fotky vznikly během jednoho běžeckého tréninku Dáši ze Sokolova směrem na Svatošské skály a zpět.)
koyamas family

5 komentářů:

  1. Je tam u nás ale krásně, že jo?Pěkný počin, jste oba šikulkové.

    OdpovědětVymazat
  2. Z jedné strany Slavkovský les doplněný Tepelskou vrchovinou, Doupovskými horami a karlovarským masivem. Z druhé strany masiv Krušných hor, který nás odděluje nejen od Německa, ale mnohdy i od rozmarů počasí, jež se vyřádí právě v horách. (Nadarmo se jim neříká Krušné.) A uprostřed toho řeka Ohře pramenící v německých Smrčinách, prorážející si cestu skrze karlovarský masiv a tekoucí dál na sever. Uzdravující voda, prýštící z nesčetných lázeňských pramenů a uprostřed samozřejmě i Sokolov(sko), které už dávno neznamená jen doly a horníky. Máš pravdu, je tu krásně.A díky, že se nemusíme chválit jen sami. ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. To Koyama:Krajina jako zrozená pro Koyamovic rodinku. Zde se rodí opravdoví sportovci s citem pro vnímání své krajiny a poeti zároveň. Pěkně jste to vyfotili a pěkně píšete o svém kraji. Musím vás také pochválit. Jsme se učili v psychologii, že se musí každý člověk alespoň jednou za den pochválit. Tak dnes už máte splněno :-).No nic jdu se chystat na ten Čertovský běh. Mějte se...

    OdpovědětVymazat
  4. Nejen pro Koyamas family Však ty tu krásnou a zároveň tvrdou krajinu taky znáš. Máš to vše (kromě Slavkovského lesa) kolem sebe. Ohři, Doupovské i Krušné hory.\"Čerťák\" ti docela sedl, ne?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj no to víš, že je okolo Kadaně nádherně. Čerťák mi sedl to je pravda, až jsem byl sám ze sebe překvapen :-).

    OdpovědětVymazat