úterý 30. prosince 2008

Geocaching 2008

aneb Na jaká místa nás tahle zábava zavedla
Klikněte zde
Celou fotogalerii si můžete prohlédnout po kliknutí na fotku.
koyamas family 

10 komentářů:

  1. Hezké, musím přiznat, že tolik hezkých míst jsem letos nenavštívil (hlavně ty lázně). Bodejť, vždyť mám půlku vašich nálezů.S přáním dobrého signálu celé vaší famílii v roce 2009, F.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se letos k hledání pokladů nějak nedostal. Příští rok se budu muset polepšit.Moc hezká místa jste viděli.Připojuji se k forestovi a jeho přání dobrého signálu celé vaší famílii v roce 2009.d.z.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý signál se nám bude hodit kluci. Plánujeme totiž z jara založit naší první a samozřejmě bychom byli rádi, aby byla dobře zaměřená.A k těm místům a počtu. My jsme jich hodně spojili se závody. Když už jsme na to místo jeli, neodpustili jsme si jich pár \"skouknout\". No a hodně udělala i dovolená v Adršpachu.

    OdpovědětVymazat
  4. Geocaching ? Asi nejsem dostatečně in, ale slyším o tom poprvé a docela mne to nadchlo. Ještě tu gps a mohu se přidat.

    OdpovědětVymazat
  5. ->vefis: Spoj se s 3COPem, budete na to dva. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. To KoyamaOK hned jak se uzdravím. Bude to fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak nechť vás v novém roce provází signál! A teď jdu mrknout na tu galérii - možná se nechám inspirovat a taky dám dohromady nějaké to geofoto :)Teď se ale jdu uzdravovat.

    OdpovědětVymazat
  8. ->Looney: Taky se snažím uzdravit.

    OdpovědětVymazat
  9. S úžasem jsem prolétl váš profil se spoustou úlovků a vlastními keškami (pochopitelně mě nejvíc zaujal Forrest). Manželka tomu taky propadla (já jen asistuji jako mudla), škoda, že to máme z Brna tak daleko. Přeji dobrý signál a samozřejmě i rychlé nohy celé Koyamas family.

    OdpovědětVymazat
  10. U nás je to obráceně. Tahoun jsem spíš já. Ženu GC extrémně bavil, dokud jsme ho dělali bez GPS, jen se satelitními snímky. Připadala si trochu jako Indiana Jonesová. :)P.S. Smím zdvořile požádat o sděleni nicku?

    OdpovědětVymazat