úterý 7. září 2010

Měsíc zrní

Asi jedině tak, že by to zrní bylo celý měsíc mou jedinou potravou, bych dokázal něco zhubnout. :)

Žádný výkonnostní růst se v tomto měsíci nekonal. Pokud došlo k nějakému sledovatelnému růstu, pak jedině u hmotnosti. Ta narostla celkem snadno na 82,5 kg a hodně těžko jsem jí sundával na 81 kg na konci měsíce. Ono se ani není čemu divit. Kde brát výkonnost a jak shazovat váhu, když se skoro nehýbu. Ani nevím, jestli má cenu se zmiňovat o mizivých 15 kilometrech na inlajnech či ještě mizivějších šesti stech metech plavání. A ani 120 běžeckých kilometrů, byť většinou ve svižném tempu, není zrovna dvakrát k chlubení. Na kolo jsem pak nesedl vůbec.
Podle těchto kilometrů dopadl i můj návrat na závodní běžecké tratě skoro po dvou měsících. Na Dvořákových okruzích jsem se ocitl v epicentru dalšího mého výbuchu. Pravda, nebyl tak mohutný, jako ten z konce června. Už to nebyly megatuny, ale kilotuny TNT zaručeně ano.
S nadějemi nyní vzhlížím k Měsíci lovu. Snad se mi povede ulovit nějaký slušný výsledek. Pár tréninků v úvodu tohoto měsíce naznačilo, že nějaká šance by tam snad být mohla. A tak chystám střelivo. První z honů mě čeká už tuto sobotu v Praze. Poprosím náhončí, aby mi nahnali nějaký dobrý čas. :)
koyama

4 komentáře:

  1. nazdar opuchlá nit. Co mám říkat já, při svých 86kg, proti loňsku +10kg.Noční GP beru jako podzimní probuzení a nabuzení. Tvůj plán na 46min je asi za hranicí mých současných možností. Ale myslím, že tak 48min by mohlo být příjemné proběhnutí, možná v první půlce i pokecáme. Co ty na to?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj chlapi, fajn Tě zas někde vidět Dane:-). Jirko, nic si z toho nedělej, mám srpen ještě horší než Ty, kil taky víc nahoře, ale už se to snad k lepšímu obrací. Tak se drž a ať ti to běhá!

    OdpovědětVymazat
  3. V podstatě jsem na tom byl, Dane, na začátku roku stejně. Oproti loňsku + 9kg (a oproti optimu + 13). Vážil jsem 85 a tím, že jsem se začal hýbat to dolu nešlo. Muselo k tomu přijít i omezení ve stravě a leze to dolů přííšerně pomalu.Pokud jde o tvojí nabídku ke společnému běhu: jak se znám, vyrazím stíhat čas pod 45 minut. Je docela pravděpodobné, že vytuhnu a je klidně možné, že ke konci mě budeš předbíhat - to mě pak nezapomeň povzbudit. :) Pokud se potkáme můžeme pokecat před, anebo po.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, Martine, Tobě taky. V podstatě jsem přesvědčen, že pokud zhubnu výrazně pod 80, moje výkonnost půjde raketově nahoru. Jenže nějak nenacházím motivaci k tomu vypustit některá jídla ze svého jídelníčku...

    OdpovědětVymazat