pátek 12. listopadu 2010

Měsíc padajícího listí

Dlouho jsem zvažoval, jestli mám v naší momentální situaci psát říjnový souhrn. Nakonec jsem neshledal pádný důvod tenhle měsíc, kdy se kola starostí začala otáčet na plné obrátky, vynechat.
Má kilometrická banka zaznamenala v říjnu nejvyšší běžecký vklad v tomto roce.  A to přesně 172 km. Žádný jiný vklad (tedy v případě, že nepočítám turistiku, resp. chůzi) však tato banka nepřijala. Na kolo i na brusle se mi už zdá zima a v návštěvě bazénu mi stále ještě brání pochroumané rameno. Doufám, že se dá brzy do pořádku, protože zima už buší na dveře a já se těším na běžky jako malý kluk.

Závody jsem absolvoval tři. Asi nejlépe se povedl hned v úvodu měsíce Waldsasen Stadtlauf. Hned den nato jsem se celkem překvapil, neboť jsem slušně zaběhl Běh okolo Panorámy v Jáchymově. I tak však můj výkon nestačil na nic lepšího, než na nejhorší čas na této trati. Na opačném konci měsíce jsem pak běžel mílařskou trať 4600 metrů na Slavkovském podzimní krosu. Ani tam to z hlediska mého výkonu nebylo lepší než v Jáchymově (20:53).

Závodů bylo v plánu sice více (hlavně nejdůležitějším přípravným závodem před Velkou Kunratickou měl být  2100 metrů dlouhý Běh na Blaťák s převýšením zhruba 130 m), ale sešlo z nich z již dříve zmíněných důvodů.

Listopad plánuji víceméně udržovací. Poprvé jsem se přihlásil na Velkou Kunratickou, tak tam nechci propadnout, ale jinak, co půjde, půjde a co ne, to ať si nejde. Na přelomu listopadu a prosince jsem naplánoval zhruba desetidenní běžeckou pauzu. Těžko říct, jestli jí dodržím (výpadků bylo letos dost), ale tak jako tak se musím postarat o Dášu. Ani zdaleka to ještě není v pohodě, operace nebyla bez potíží a s velkou pravděpodobností nás (tedy ji) čeká, bohužel, ještě jedna.

Uvidí se, co přinese čas a kolik ho vlastně bude...

koyama



4 komentáře:

  1. Drzim vam palce, at uz je to vsechno jenom a jenom lepsi :) (a preju usmev na rtech, to hodne pomaha)

    OdpovědětVymazat
  2. Kunratická tě provětrá, to se neboj. Je to úžasná záležitost...

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně neklesejte na mysli, vše se v dobré obrátí.

    OdpovědětVymazat